Bestyrelsesmedlemmer søges

Vi inviterer medlemmer og kommende medlemmer af FYK's bestyrelse til generalforsamling. Også medlemmer og kommende medlemmer af foreningen er meget velkomne.

Da både Formanden Anne Mette Lustrup og den kommunikationsansvarlige Nanette Bak Andersen som sammenlagt har været i foreningen i 25 år, trapper ned, bliver der rykket rundt på posterne i bestyrelsen.
Derfor har du en gylden mulighed at få noget spændende på dit CV ved at blive en del af bestyrelsen.
Hvis du vælger at stille op til kommunikationsposten bliver du synlig i det kriminologiske miljø. Der skal lægges gennemsnitligt 1-2 timer ugentligt i foreningen. Vil du høre mere eller vælger du at stille op kan du skrive til Anne Mette Lustrup på formand@fyk.dk eller finde hende her på siden.

Efter generalforsamlingen vil der være et bestyrelsesmøde hvor vi konstituerer bestyrelsen, og derefter går vi ud og spiser på et hemmeligt sted. Der vil være lidt egenbetaling, men FYK giver en del af regningen.

Generalforsamlingen foregår på CSS, det gamle kommunehospital, på Østre Farimagsgade i lokale 4.1.18. Det vil sige i bygning 4, 1. sal, lokale 18 (Indgang E.)