Om FYK

FYK står for Foreningen af Yngre Kriminologer. FYK er en tværfaglig forening, og består primært af studerende og kandidater fra jura, sociologi, antropologi og psykologi med en interesse for kriminologi, sociale forhold og samfundsdebat. FYK afholder faglige arrangementer og fungerer som et kriminologisk netværk for dets medlemmer.

FYK blev stiftet i 1996 på initiativ af studerende med interesse for kriminologi. Baggrunden var et behov for et forum for kvalificeret kriminologisk og kriminalpolitisk debat.

I dag er FYK en forening bestående af personer med forskellig faglig og erhvervs-mæssig baggrund. Du behøver altså ikke vide noget om kriminologi for at deltage i FYK's arrangementer - bare du har interessen.

Foruden det faglige er FYK også en social forening med sommer-fester, julefrokoster og meget andet.

Find os på Facebook her http://www.facebook.com/groups/FYKgruppe/ bed om at blive medlem, og du er med! Eller på Linkedin her https://www.linkedin.com/company/foreningen-af-yngre-kriminologer

Har du lyst til at bidrage med emner, du kunne tænke dig at vi tager op, eller som du gerne selv vil stå for, er det bare at kontakte os.

Har du har lyst til at blive medlem, så gå ind på "bliv medlem" og se hvordan.