Bliv medlem

Du kan støtte FYK ved at blive medlem.

Udover at FYK kan tilbyde dig spændende foredrag og debataftener får du også via dit medlemskab mulighed for inspirerende ekskursioner, opdatering om aktuel forskning og ikke mindst et tværfagligt kriminologisk netværk.

FYK er desuden en åben forening, hvor medlemmerne selv er med til at skabe indholdet. Så har du ideer, særlige interesser eller lyst til at fortælle om egne projekter er der altid masser af muligheder i FYK.

Udover de faglige tilbud får du som medlem også mulighed for at deltage i FYKs mere sociale arrangementer, såsom ekskursioner, sommerfrokoster m.v.

For at tilpasse foreningens tilbud til medlemmerne, må du meget gerne skrive et par linier om din relation til kriminologien, din faglige baggrund, dit særlige interesseområde (hvis du har et sådant) eller andet, som du finder relevant, at vi ved om dig.

Et medlemskab af FYK koster 200,- kr. årligt (for studerende og pensionister dog kun 100,- kr.). Du kan sætte penge ind på vores konto (HUSK AT SKRIVE FRA HVEM) på reg. 1551 kontonummer 16490288.

Vi har desuden et gironummer hvor penge kan sættes ind: 1-649-0288.

For at blive medlem, skal du sende en mail til kasserer@fyk.dk (skriv at du har sat penge ind).

Mailen skal indeholde følgende oplysninger:

Fornavn og Efternavn.
Bopælsadresse.
Tlf. hjemme og mobiltelefonnummer.
E-mail adresse.
Hvorvidt du er studerende eller ej.

Har du en besked til os, f.eks. om interessefelt, ønsker til fremtidige arrangementer etc., så skriv endelig også dette.