Foreningen af Yngre Kriminologer inviterer til foredraget: Min søn tilsluttede sig Islamisk stat – En mors fortælling. Ved Karolina Dam

Den 26. december 2014 mistede Karolina Dam sin søn Lukas, som angiveligt blev dræbt i Syrien. Karolina har tidligere medvirket i DR-dokumentaren ”Islamisk Stats danske soldater” og er en flittig debattør i danske og internationale medier. Hun deltager desuden i konferencer og seminarer i hele verden for at fortælle om forløbet før, under og efter Lukas’ afrejse.
Med sin organisation Sons and Daughters of the World arbejder Karolina for at bekæmpe radikalisering og sætte fokus på de mange problemstillinger, der er forbundet med det. Desuden forsøger hun at skabe et pårørendenetværk, der kan give de efterladte den støtte og forståelse, som hun selv efterlyste i tiden op til og efter Lukas’ død.
Karolina beretter sin egen historie og fortæller lige på og hårdt, hvad der skete. Hun argumenterer for, at det er vigtigt at forstå, hvad de unge er igennem for overhovedet at kunne forebygge radikalisering.

Der vil efter foredraget være tid til spørgsmål og debat.

Arrangementet finder sted tirsdag d. 14. marts. kl. 17.00 – 19.00.
På KUA (Brug indgangen på Njalsgade 76) - I Alf Ross Auditoriet – lokale nr. 9A-1-01 (det gule afsnit på 1. sal)

Arrangementet er gratis for medlemmer af
Foreningen af Yngre Kriminologer (FYK),
og koster 30 kr. for ikke-medlemmer.
Der vil blive serveret lidt forfriskninger.
Tilmelding er ikke nødvendig.

Vi ses!