Bliv medlem

Meld dig ind i Foreningen af Yngre KriminologerDu kan støtte FYK ved at blive medlem af foreningen og det er uanset om du er kriminolog, socialrådgiver eller bare synes at kriminologi er spændende. Man skal hverken være kriminolog eller yngre for at være medlem. Alle er velkomne.


Udover at FYK kan tilbyde dig spændende foredrag og debataftener får du også via dit medlemskab mulighed for inspirerende ekskursioner, opdatering om aktuel forskning og ikke mindst et tværfagligt kriminologisk netværk.


FYK er desuden en åben forening, hvor medlemmerne selv er med til at skabe indholdet. Så har du ideer, særlige interesser eller lyst til at fortælle om egne projekter er der altid masser af muligheder i FYK.


Et medlemskab af FYK koster 200,- kr. årligt (for studerende og pensionister dog kun 100,- kr.).


Du kan sætte penge ind på vores konto (HUSK AT SKRIVE FRA HVEM) på reg. 1551 kontonummer 16490288 eller ved at sende dem til MobilePay nr. 75387


For at blive medlem, skal du sende en mail til kasserer@fyk.dk (skriv at du har sat penge ind).


Mailen bedes indeholde følgende oplysninger:


  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Hvorvidt du er studerende eller ejHar du en besked til os, f.eks. om interessefelt, ønsker til fremtidige arrangementer etc., så skriv endelig også dette.